sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Viimeinen ilmoittautumispäivä maanantai 5.5.!

Vantaanjoki maraton ensi sunnuntaina 11.5.! 

Tämä on juuri oikea tapahtuma kokeilla kelloa vastaan melontaa. Oleellista ei ole, kuka on nopein - vaikka ilman muuta se on tärkeää sille, joka on nopein. Meille tavallisille melojille on opettavainen kokemus meloa ennaltamäärätty osuus ja katsoa, kauanko siihen omalla tahdilla ja taidoillla kului aikaa. Ekakertalaisen kannattaa kokeilla lyhyempää, 20 kilometrin matkaa.

Koska tämä melonta järjestetään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, on osanottajia toistaiseksi vain jokunen, joten sitäkään pelkoa ei ole, että jäisit suuren joukon jalkoihin. Kansainvälistä tunnelmaa tuo yksi osallistuja Pietarista.

Keväisellä joella on tilaa meille kaikille. Oikeastaan tärkeintä on nyt tehdä päätös ja lähteä mukaan. Loppu on tavallista melontaa, ei sen kummempaa. Vettä joessa on vähän, koskista ei juuri voi puhua, ne ovat rauhallisesti virtaavia nivoja. Katarinankosken voit halutessasi ohittaa maitse, matka on 20 metriä. Maratonin lopussa oleva Ruutinkoski on sekin ohitettavissa maitse, kävelyä noin 60 metriä.

Oheinen video on kuvattu viime perjantaina 2.5. Selvitimme kaikki kosket kiviä väistellen jäämättä kertaakaan kiviin kiinni.Vettä riittää ja vauhdikas kisa on tulossa. Vielä saisi jokunen meloja ilmoittautua.
Jos arastelet kalustoa kivien vuoksi, vuokraa välineet vaikka Welhonpesältä.

Lue ensin säännöt täältä >>>
Ilmoittaudu täältä >>>


Melo Vantaanjoki ohjattuna retkenä!

Kokoa porukka ja melo Vantaa ohjattuna retkenä. Kilpalähdön jälkeen menemme vesilla kaikessa rauhassa ja melomme ohjatusti joko koko matkan 40 kilometriä  tai puolet matkasta 20 kilometriä. Toimitamme kaiken tarvittavan kaluston. Tiedustelut sähköpostilla suoraan Kari Hellströmille (kari.hellstrom(at)sci.fi) tai Jaakko Mäkikylälle (jaakko.makikyla(at)gmail.com.

Tervetuloa mukaan, toivottavat Muskeliveneilijät!
Kari Hellström & Jaakko Mäkikylä 

www.welhonpesa.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti