Kilpailukutsu


Vantaanjoki maraton lyhyesti: ole aamulla klo 9 Myllykosken lähtöpaikalla. Melo 40 kilometriä ja olet maalissa Haltialan kohdalla. Lähde puolimaratonille Seutulasta, ole paikalla klo11, lähtö on klo 12.

Matkalla on yksi n. 400 metrin kantotaival, kantamiseen saa käyttää avustajaa. Maalista saat tavalla tai toisella kuljetuksen takaisin lähtöpaikalle.


Turvamelojia ei ole, joten kilpailijat ovat koko matkan omillaan.
Jos autat kilpakumppania, saat aikahyviksen.
Tarkempia tietoja Vantaanjoesta Vantaa - The River

Kutsu.

Melo keväinen Vantaanjoki Myllykoskelta Haltialaan lauantyaina 25.5. Kelloa vastaan.

Kanootit, kajakit, soutajat, Packcarftit ja SuPpilaudat kaikki samassa kisassa. Matkan voit valita joko 40 km Myllykoskelta (Start 10:00) Haltialaan tai 20 km Seutulasta (Start 12:00) Haltialaan.

Luokkia riittää! On kanootit, kajakit, soutuveneet, packraftit ja SUP-laudat. Luokissa on sarjat naisille, miehille ja sekasarjat. Kaikille otetaan aika ja kaikki saavat mitalin  maalissa.

Kehä III alitetaan kantaen maitse. Joukkueet saavat käyttää ohituksessa huoltojoukkojaan apuna. Tässä mennään maantien yli, noudata erityistä varovaisuutta.

Tämä ei ole kaljakellunta. Alkoholi on ehdottomasti kielletty sekä kilpailijoilta että huoltojoukoilta. Kilpailijat, varusteet ja kalusto katsastetaan ennen starttia. 

Vaikka kello käy, ei se pysähdy. Huippumelojat saavat mennä omia menojaan ja nautiskelijat tulevat perille kun tulevat.

Mitä maksaa?
1. kilpailija 20 euroa, seuraavat samassa veneessä 20 euroa kukin.
Lue ensin säännöt täältä >>>
Ilmoittaudu täältä >>>


Tervetuloa mukaan, toivottavat Hevossaaren Hampparit!

www.welhonpesa.fi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti