Kilpailukutsu


Vantaanjoki maraton lyhyesti: ole aamulla klo 9 Myllykosken lähtöpaikalla. Melo 40 kilometriä ja olet maalissa Haltialan kohdalla. Lähde puolimaratonille Seutulasta, ole paikalla klo11, lähtö on klo 12.

Matkalla on yksi n. 400 metrin kantotaival, kantamiseen saa käyttää avustajaa. Maalista saat tavalla tai toisella kuljetuksen takaisin lähtöpaikalle.

Yhteistä ateriointintia ei ole. Joissain koskipaikoissa päivystävät turvamelojat. Alun 23 kilometriä Katariinankoskelle olet omillasi.

Kisan lähdön jälkeen tulee kaksi häntämelojaa, jotka huolehtivat, että kukaan ei ole jäänyt matkalle.

Tarkempia tietoja Vantaanjoesta Vantaa - The River

Kutsu.

Melo keväinen Vantaanjoki Myllykoskelta Haltialaan sunnuntaina 3.6. Kelloa vastaan.

Kanootit, kajakit, soutajat, kumiveneet ja SuPpilaudat kaikki samassa kisassa. Matkan voit valita joko 40 km Myllykoskelta (Start 10:00) Haltialaan tai 20 km Seutulasta (Start 12:00) Haltialaan.

Luokkia riittää! On kanootit, kajakit, soutuveneet, kumilautat ja SUP-laudat. Luokissa on sarjat naisille, miehille ja sekasarjat. Kaikille otetaan aika ja kaikki saavat diplomin maalissa.

Kehä III alitetaan maitse. Joukkueet saavat käyttää ohituksessa huoltojoukkojaan apuna. Tässä mennään maantien yli, noudata erityistä varovaisuutta.

Tämä ei ole kaljakellunta. Alkoholi on ehdottomasti kielletty sekä kilpailijoilta että huoltojoukoilta. Kilpailijat, varusteet ja kalusto katsastetaan ennen starttia. 

Vaikka kello käy, ei se pysähdy. Huippumelojat saavat mennä omia menojaan ja nautiskelijat tulevat perille kun tulevat.

Mitä maksaa?
1. kilpailija 30 euroa, seuraavat samassa veneessä 20 euroa kukin.

Osaajat ja talkoolaiset saavat alennusta. 

Jos sinulla on melonnan Europaddlepass -taitokoe 2 suoritettuna sillä kalustolla, jolla olet lähdössä kisaan tai olet Suomen Multisport ry:n tai Kohina ry:n jäsen, pääset 10 euroa halvemmalla ja seuraavat kilpailijat veneessäsi 10 euroa halvemmalla. 

Lue ensin säännöt täältä >>>
Ilmoittaudu täältä >>>Tervetuloa mukaan, toivottavat Hevossaaren Hampparit!

www.welhonpesa.fi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti